Süleyman Şah Ortaokulu

WEB https://suleymansahortaokulu.meb.k12.tr
Adres : 408 Evler Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No19 Kırıkhan/HATAY
VİZYON : Bulunduğumuz çevrede eğitim öğretimde taşıdığı heyecan ve başarılarıyla en önde olan,çok konuşulan okul olmak.
MİSYON : Çalışkan ve yetenekli öğrencilerimizin öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip;tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak orta öğretim kurumlarına yönlendirip başarılı olmalarını sağlamak.
BAŞARILAR : Okulumuz 2016-2017 TEOG Sınavlarında 2 Türkiye 1.si çıkararak önemli bir başarıya imza atmıştır.Aynı yıl 12 öğrencimiz PBYS bursluluk sınavını kazanmıştır. Okulumuzda futbol,voleybol,basketbol,hentbol,karate,satranç ve badminton olmak üzere 7 dalda spor kursları; gitar ve bağlama kursları ve BİLİŞİM Teknolojileri kursları dahi 10 dalda ücretsiz ve uzman öğreticilerle kurslar açarak bu alanda Lider Okul olduğunu ispatlamıştır.Ayrıca 2017-2018 LGS Kırıkhan 1.si yine okulumuz öğrencisi olmuştur. Kısacası Başarının Yeni Adresi SÜLEYMAN ŞAH ORTAOKULU´dur.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : İLÇE MERKEZİ
Yerleşim Yeri : 408 Evler Mahallesi Cemal Gürsel Sokak No:19 Kırıkhan/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 40 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol,voleybol,basketbol,hentbol,karate,satranç ve badminton kursları
Bilimsel Etkinlikler : Kodlama Eğitimi
Proje Çalışmaları :